300 avsnitt och Patreon

21199781_715440121981490_1732694642445764285_o.jpg

Shu! Vi släppte precis vårt 300:e avsnitt! Den typen av milstolpar ger alltid tillfälle till att reflektera. I över fyra år har vi gett er The Power Meeting Podcast i stort sett varje vecka. Det har varit sjukt kul, men samtidigt rätt krävande och nu när familj, jobb och sidoprojekt tar allt mer av vår tid, har vi i större utsträckning vänt oss till Patreon för att legitimera alla timmar vi lägger ned på den här podden. Så från och med nu kommer fredagsavsnitten att bli Patreon-exklusiva. Det blir ett sätt för oss att kunna fortsätta göra det vi gör bäst tillsammans med er.

Det finns tre nivåer av Patreon-support man kan ge:

1$
Då får man tillgång till våra fredagsavsnitt och våra Deep Dives!

5$
Fredagsavsnitt, Deep Dives + 20 % rabatt på all merch, ett gäng stickers hemskickade och en reklamfri version av tisdagspodden!

15$
Ouff, den bästa nivån. Fredagsavsnitt, Deep Dives, 20 % rabatt på merch, stickers och reklamfri podd. Men du får också en välkomstbox hemskickad och din lyssnarfråga hamnar högst upp i högen. PLUS: du får förtur till gästlistan när vi har events och går in gratis på The Laugh House, Jons standup-show på Sjätte tunnan varje lördag (ordinarie inträde: 150 spänn). 

joina The Power Meeting Podcast-movement så att ni kan säga att ni kände oss innan vi blew up och sålde ut!