Horoskop vecka 49, 3/12-9/12

bb2b0da9695c3ce0c6401145b380bbc3.jpeg

Undrar ni ifall The Power Meeting har fixat en egen astrolog som varje vecka kommer att leverera den nakna sanningen om vad stjärnorna döljer, vad din måne säger och vad du bör göra med ditt liv utefter dessas inverkan? Yes, det stämmer! Klappa dina kristaller, tänd din rökelse, gnugga dina chakran och visualisera din spirit animal för här kommer veckans horoskop!


4328582_orig.jpg

Väduren (21 mars–20 april)
Nykter-november gick lite sisådär men december ser i alla fall ut att gå ännu sämre. Om ditt jobb innebär fler än ett julbord så kommer du behöva variera upp din approach till dem lite. Testa att äta minst två av dem “baklänges” (alltså börja med kaffe och konjak, knäck osv, och jobba dig fram till en surströmmingsochskinka-knäckemacka). Denna vecka står stjärnorna i perfekt läge för att skjuta upp arbetsuppgifter. Spara dessa i en hög till mellandagarna. Om du saknar en partner så är detta helt rätt tillfälla att pröva nätdejting. Det ligger rätt i tiden. Annars är “Mötesplatsen” i din lokaltidning ett säkert bet. Det kan i alla fall inte bli sämre än dina försök på krogen denna vecka.


MV5BMTkxMTkwNTQ2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzM5MzcyNw@@._V1_SY1000_CR0,0,1290,1000_AL_.jpg

Oxen (21 april–21 maj)
Din lyckliga stjärna Venus befinner sig utmanande och kaxigt mittemot Uranus vilket är spännande. Du befinner dig kaxigt och utmanande mittemot en snygg främling i kollektivtrafiken. Tyvärr gör decemberblekheten och dina täppta bihålor att chansen till en flört uteblir. Men vem flörtar i rusningstrafiken ändå? Nymånen ger goda chanser till ekonomiska investeringar. För att ens skaffa en ekonomi att investera så bör du köpa en trisslott. Och håll inte på med det där fjantiga med att låta den “mogna” i fickan. Skrapa den redan på Pressbyrån. Om du inte vinner något så kan du fortfarande göra en chockad och överraskad min och sen backa ut ur affären medan du fejkar att du ringer någon och säger “Du kommer aldrig tro vad som hände precis…”.


1d76f58d3941dbf5f2b7acb04822f57e.jpg

Tvillingarna (22 maj–21 juni)
Solen möter Jupiter för första gången på tolv år i början av veckan. Wow! Såväl det goda humöret och charmen stiger och du förvandlas till en flirtig, kommunikativ magnet som drar till sig massor av positiva vibbar, uppmärksamhet och roliga händelser. Det här ger hopp, inspiration och möjligheter och utveckling. Faktum är att du känner inte igen dig själv alls. Det bästa tipset är att inte go crazy med din nyvunna energi för allting vänder och nya kontakter kan lämnas undrande över var den sprudlande personen tog vägen. En kär gammal bekant återvänder i ditt liv och du undrar varför du ens besvärat dig med att finna nya kompisar. Fredagen bjuder på möjligheter till helg.


Mr_Krabs_And_Spongebob.png

Kräftan (22 juni–23 juli)
Kräftan älskar julen och all mysig stämning. Dina astrala energier får extra kraft av allt pyntande och din inställning till tindrande ljusslingor är allt annat än less is more. Fredagens nymåne ger Kräftan en god chans till att “ömsa skinn” (eller i ditt fall “byta skal”). Köp en duschskrubb och byt bakgrundbild på mobilen så att även ditt chakra förnyas. Om du spanat efter en möjlighet att planera bättre i ditt arbete kan du finna ett intressant system för att organisera eller arbeta mer effektivt. Du tar lärdom genom att inte göra som en Vädur på din arbetsplats som bara skjuter upp alla uppgifter. Onsdagen ger dåliga möjligheter till förälskelse.


WhatsApp-Image-2018-11-23-at-11.05.57-AM-1.jpeg

Lejonet (24 juli–23 augusti)
Merkurius i retrograd ger goda chanser till romans. Men det närmsta du kommer i början av veckan är konstiga blickar från en blek och nästäppt person i kollektivtrafiken. Det kan låta fattigt men kom ihåg att – den som inte uppskattar det lilla ej förtjänar det stora. Denna vecka spenderar du helst med att samla och organisera allt du önskar dig i julklapp. Är du i åldern där dina föräldrar fortfarande är en stor källa till presenter så kan du till exempel ge dem en lista i form av en powerpoint-presentation. Nästan allt går att önska sig om du säger att det är för att underlätta dina studier. Om du är oberoende av dina föräldrar och dessutom arbetar hela månaden… Ja, well då kan du forska i hur mycket lättglögg en behöver dricka för att känna av en buzz.


18324882.jpg

Jungfrun (24 augusti–23 september)
Denna vecka behöver Jungfrun vila om du hoppas på att någonsin bli frisk från din förkylning. Merkurius i ditt fjärde hus ger goda chanser till familjär gemenskap. Men det är svårt att umgås när du måste vada igenom drivor av snytpapper för att fylla på ditt ingefärsté som du sedan ändå glömmer att dricka upp. Skärp dig och styr upp din hälsa så kommer stjärnorna belöna dig med ett restaurangbesök i slutet av veckan. Och det är inte lönt att äta gino till efterrätt om du ändå inte känner någon smak. En sak du kan sysselsätta dig med under din sjukvecka är online-window shopping. Spana in snygga grejer och bli sedan frisk och full av nyenergi tills mellandagsrean.


news-96.jpg

Vågen (24 september–23 oktober)
Din styrarande planet Venus rör sig nu mot slutet Vågen hamnar så mitt emot Uranus (lol). Men det är en klen tröst när du är upp till öronen med arbets- och familjeuppgifter. Allt verkar kulminera under denna del av året och det är många stressade inköp och interaktioner som kräver din diplomati. Det här har inget med stjärnorna att göra utan det är helt enkelt juletider. Och på grund av din sansade och välbalanserade energi så förlitar sig alla i din omgivning på dig. Försök att finna någon tröst i att så många ser till dig för hjälp och boka sedan in en egen semester efter din familjesemester. Din julklapp kan vara att varva gymmet med någon idrott. Du är till exempel varken för ung eller för ointegrerad för att börja med squash.


tribal-scorpion-chest-tattoo-for-men.jpg

Skorpionen (24 oktober–22 november)
Denna vecka känner du ett visst tvivel på din egna förmåga och riktning. Är verkligen stirrig-frågande-blick/rulla-med-ögonen-trött-på-livet-minen de enda ansiktsuttrycken du har? Med din nyliga födelsedag så känner du att det är dags för förändring även om det kostar dig några följare. Din spirit animal – skorpionen – trivs bäst under en mörk sten och även du kan behöva byta after worksen och utekvällarna till en lugnare miljö. Var inte rädd för att göra en hel-omvändning. Pendeln slår ändå alltid tillbaka för att sedan lugna sig över den gyllene medelvägen. Skorpionen ser fortfarande cool ut med med sitt oljiga, svarta, skimrande skal-liknande skinn. Spendera fredagen med en bok och lägg sedan upp fett med storys om din lugna hemmakväll.


image-w1280.jpg

Skytten (23 november–20 december)
På torsdagen vänder Merkurius framåt och ditt kärleksliv, som kan ha kantats av lite kärleksgroll eller missförstånd, blir gladare! Nu kan du gå vidare i ditt kärleksliv, antingen på egen hand eller tillsammans med din partner. Med andra ord så ger den glöggstinna fredags-after worken dig en möjlighet att röra om saker och ting. Dessutom är en nymåne i ditt eget tecken på fredagen är som ett personligt nyår. Bortsett från att du är den enda som dricker champagne och har en slips runt huvudet redan vid halv tolv. Undvik kortterminaler och användningsmanualer denna vecka.


Phillip.jpg

Stenbocken (21 december–20 januari)
Denna vecka fortsätter som de tidigare har gjort och de efterföljande kommer att göra. Du är ensam med dina tankar under vardagarna och mörkret i dem är lika överväldigande som mörkret under dygnet. I bästa fall kan du dela med dig av dessa till din partner. I värsta fall så musslar du bara ihop dig. Men Stenbockens tid hägrar! Håll ut några ynka veckor till. Midvinter-solståndet, nyåret och din födelsedag är på intåg. Och samtliga kommer att medföra lycko-känslor och positivitet. Samtidigt känns det som att hålla ut är det enda du gör. Trots alla kort- och, till och med, långsiktiga steg du tar emot förbättring så kan du inte låta bli att undra om målet är värt den här resan. Inte minst när resan egentligen borde vara målet. Aja, just nu för tillfället så suger det i alla fall inte asmycket. Ibland får man vara tacksam att det ens finns halmstrån att gripa tag efter.


2e243d2bc11e5436157841b23facb9ff.jpg

Vattumannen (21 januari–19 februari)
Denna vecka har du superlätt för att hitta och bonda med människor som både delar dina värderingar och dem som utmanar dig och får dig att ta saker till en ny nivå. Men kom ihåg att ingen gillar en allt för sprallig jävel. Bete dig sansat på adventsfikat. I kärlek är nyckeln till framgång att vara flexibel och att kunna anpassa dig i nya situationer – så var inte motstridig om din partner eller Tinderflört föreslår något oväntat. Var samtidigt aktsam för snabba och drastiska beslut som du kanske får ångra. Att gå på sexklubb är en sak men skaffa inte matchande tatueringar eller delad ekonomi. Kroppsvätskor tvättas av enklare än dålig bodelning. Din lyckoamulett är pentagramet.


1200px-Fishfinger1.jpg

Fiskarna 19/2-20/3
Om du önskar dig en bättre betald tjänst med en finare titel ska du använda dig av fredagens nymåne för att ansöka om jobb och/eller sätta intentionen att attrahera den perfekta tjänsten för dig. Ett tips är att gå via en Vattuman som är extra medgörliga den här veckan. Det behöver inte ens gälla karriär, det är bara allmänt bra läge för experimentellt smash. På jobbet denna vecka serveras bara lättglögg som ett Lejon druckit upp det mesta av. Stjärnorna säger att du bör köpa några flaskor starkglögg och lite diskret blanda in dessa vid kontorsfikat. Om flaskan upptäcks så kommer det ändå bara avskrivas som en miss vid inhandlandet/beställningen. Det är sjukt hur mycket man kan komma undan med på en seriös arbetsplats om man bara vågar. Och Fisken vågar.


HoroskopP. SmithComment