Horoskop vecka 48, 26/11-2/12

bb2b0da9695c3ce0c6401145b380bbc3.jpeg

Undrar ni ifall The Power Meeting har fixat en egen astrolog som varje vecka kommer att leverera den nakna sanningen om vad stjärnorna döljer, vad din måne säger och vad du bör göra med ditt liv utefter dessas inverkan? Yes, det stämmer! Klappa dina kristaller, tänd din rökelse, gnugga dina chakran och visualisera din spirit animal för här kommer veckans horoskop!


4328582_orig.jpg

Väduren (21 mars–20 april)
Med kylan kommer även klarare luft och emellanåt till och med blå himmel. Denna vecka använder du din nyfunna energi till att lägga undan det sista av vår- och sommarkläderna du fortfarande har framme. Du sorterar och effektiviserar ditt hem med kanske en strukturering av köksskåpet och skafferiet. Eller med en smart hylla eller korg. Ingen helrenovering av lägenheten (du är ju inte ett överpresterande Lejon) – bara en liten uppstyrning av delar av din boyta. Väduren är vän av ordning.


MV5BMTkxMTkwNTQ2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzM5MzcyNw@@._V1_SY1000_CR0,0,1290,1000_AL_.jpg

Oxen (21 april–21 maj)
Merkurius bana bakom månen gör detta till ett utmärkt tillfälle att ta upp något med din partner. Något som Oxen inte är speciellt bra på. Ja, det är jobbigt och ja, sex- och relationsdiskussioner har ibland en förmåga att nästan göra issuen värre. Men om du vill ha det långsiktigt bättre med din partner så är det ändå oftast värt det. Ni kommer finna en styrka i att vilja ändra dåliga beteenden och nojor. En av er får helt enkelt bara grow up och brösta snacket om vad ni kan göra bättre för varandra.


the-shining-ANIGHTAT1017.jpg

Tvillingarna (22 maj–21 juni)
Denna vecka rullar både ditt liv och pendeln på lite bättre. Du får sittplats på mornarna och någon bjuder på lunch denna vecka. Var inte kinkig med maten, utan tacka bara ja. På jobbet så får du beröm för en deal du varit delaktig i. Ducka eventuell avundsjuka genom att vara lite skön mot dina kollegor. Se till att det finns kaffe och om du bor nära en MatDax så köp med dig till exempel en längd eller fikabröd mitt i veckan. Kom ihåg att lite kolhydrater, koffein och socker kan få vilken arbetsplats som helst att bli utståelig. Alltså att du kan stå ut med den i alla fall en vecka till.


Mr_Krabs_And_Spongebob.png

Kräftan (22 juni–23 juli)
Visst säger stjärnorna att din lön inte blev så katastrof som du trodde den skulle, men let’s not start sucking each others d*cks quite yet. Du förlorar inget på att betala räkningarna i tid för en gångs skull. Och din Rainy Day Fund skulle inte heller dö av en liten boost. För rainy days kommer komma… Oroa dig inte. Men fixar du matlåda större delen av veckan så börjar du månaden med bra karma och får dessutom julklappspengar över. Som du kan lägga på dig själv. Det är också dags att börja fundera på din årsresumé och känsla du tar med dig från året – ibland tar det ett par varv innan de positiva minnena gör sig hörda så dröj inte.


WhatsApp-Image-2018-11-23-at-11.05.57-AM-1.jpeg

Lejonet (24 juli–23 augusti)
Du funderar på att totalrenovera din lägenhet. Golv, tak och väggar ska helst bytas. Det ska målas om och badkaret ska bäras ned till källaren. Men magnituden av projektet gör så att det kanske inte blir av alls. Du borde hitta en Vädur i ditt liv som kan lära dig om gradvis förändring. Samtidigt skulle du kunna ge en Stenbock lite av din överskottsenergi. Men i alla fall. Lejonet är både stolt och lättsårat och det är två egenskaper som du kan överväga att lämna kvar i detta år. Bry dig lite mindre om dem som inte svarar på dina mess och lägg lite mindre energi på att subtweeta svar på inbillade ärekränkningar i dina storys. Blockera och avfölj fler människor du inte behöver veta av.


18324882.jpg

Jungfrun (24 augusti–23 september)
Efter ett tidigare mindre orosmoln så är din tillvaro denna vecka betydligt mer behaglig. Du jobbar en rimlig mängd och myser en desto större mängd. Jungfrun vet när det är dags för fluffiga vinterjackor och varma mössor. Venus lyser i ditt hus så det finns en bra chans till smash. Men du måste göra en effort som kanske känns läskig. Din kristall är Onyx, men vilken svart detalj som helst i ditt hem gynnar dina chakran. Ibland känner du som att framtiden liksom biter dig i näsan.


weighing-scales-with-wad-of-dollars-and-white-powdered-drug-beside-HHX96E.jpg

Vågen (24 september–23 oktober)
Du står inför en resa som ser ut att bli fantastisk. Köp en dyr kräm i taxfreen och passa på att njuta. Världen kan vara lite mer känslig med Merkurius retrograd i intensiva Skorpionens tecken under de kommande veckorna – så en mjuk hy och ett lugnt sinne kan behövas i midvinter-natten. Håll dig undan heta debatter och bygg din ekonomi istället. Det låter som ett ganska självklart och generellt råd, men det är extra sant den här veckan. Håll dig undan leksaksaffärer och påfrestande bekanta.


tribal-scorpion-chest-tattoo-for-men.jpg

Skorpionen (24 oktober–22 november)
Venus flyttar in i ditt tecken denna period. Vilket är som astrologins motsvarighet till monsunen. Dåligt för vissa, bra för en del och besvärligt för de flesta. Håll hårt i din telefon denna vecka för du behöver varken ett till lån eller att få dina experimentella nudes bort-tappade. På den kulturella sidan frodas Skorpionen, även om krogkvällar och realityserier ofta får duga som kulturintag. Men har du möjlighet så gå på ett live-event. Du möter din spirit animal på väg från nattgrillen. Denna vinter använder du solglasögon så mycket du kan.


image-w1280.jpg

Skytten (23 november–20 december)
Solen går in i ditt tecken så du är en av dem få som undgår Skorpionens stök. Du är low key peppad på din födelsedag men vet att så många kommer vara upptagna med deras familjer. Du kommer få veta vilka dina riktiga vänner är under mellandagsrean. Stjärnorna säger även att du borde gå in på biblioteket i din ort och läsa ungdomstidningar. Du kommer känna dig nostalgiskt ung och realistiskt vuxen. Och det är varifrån Skytten hämtar sin kraft. Denna vecka har du chansen att forma utvecklingen av din vinter med till exempel en bok eller genom att boka en resa.


Phillip.jpg

Stenbocken (21 december–20 januari)
Du tar på dig ett ansvarsuppdrag som du har en skämtsam inställning till. Men attityden mot uppdraget blir snart mörkare, för att sedan bli nästan för personlig. Var försiktig så att du inte tappar kontrollen över vart du slutar och ansvarsuppdraget börjar. Som Stenbock har du ett ohejdbart behov av att ventilera dina tankar. Och dina tankar är inte alltid solsken och chupa chups. Om det börjar besvära din vardag så bör du öka din regelbundna träning samt överväga att skriva dagbok. Istället för en massa tweets och storys.


Aquaman.jpg

Vattumannen (21 januari–19 februari)
Ditt arbete kan uppmärksammas av ett nätverk eller en grupp av Influencers på måndagen. Från och med lördagen kan du ta en titt på det du har åstadkommit i jobbet under hösten. Har du något på hjärtat som du vill säga till en kärlek? En stor dos av dina ärliga tankar om er relation? Tips: Låt bli. Detta kan bli knasigare och mer smärtsamt än du hade tänkt. Ord kan uppfattas fel, även om du inte menade att göra illa. Du vet hur vissa kan misstolka mess och sånt? Well, så kan Vattumannen ibland feltolkas i sitt hela agerande. Du bör gå en mimkurs eller delta i en improvisationsteater.


1200px-Fishfinger1.jpg

Fiskarna 19/2-20/3
3 vitlöksklyftor
2 lökar (lol)
1 röd chili

Fräs lite i olja i en kastrull.

1 pkt krossade tomater
1 pkt kikärtor
2 rivna stora puss morötter

Rör runt lite.

Ca 3-4 dl röda linser (behöver inte blötläggas eller nått)
Hett vatten
Tillsätt vatten allteftersom linserna suger upp det.

Fryst broccoli/blomkål/spenat efter smak
Quornbitar
Gott med en burk kokosmjölk i! Plus det lenar ut kryddningen lite.
Vad som helst mer du vill ha i.

Kryddning:
Grönsaksbuljong! (brukar smula i bara)
Kanel!
Cayennepeppar
Gurkmeja
Curry
Timjan
Oregano
Basilika
Salt och peppar
Färsk koriander
Färsk persilja
Lime
(eller en kryddpåse Tikka masala eller garam masala som innehåller typ exakt alla dom kryddorna).
Rör runt regelbundet för linserna i botten blir lätt torra och steker fast. Styr med vattnet hur soppig/grytig du vill ha den. Puss.HoroskopP. SmithComment