Horoskop vecka 47, 19/11-25/11

bb2b0da9695c3ce0c6401145b380bbc3.jpeg

Undrar ni ifall The Power Meeting har fixat en egen astrolog som varje vecka kommer att leverera den nakna sanningen om vad stjärnorna döljer, vad din måne säger och vad du bör göra med ditt liv utefter dessas inverkan? Yes, det stämmer! Klappa dina kristaller, tänd din rökelse, gnugga dina chakran och visualisera din spirit animal för här kommer veckans horoskop!


4328582_orig.jpg

Väduren (21 mars–20 april)
Stjärnorna säger att nyckeln till frihet handlar om att kämpa för det du tror på. Vad nu det ska betyda. Just nu tror du på snuvig näsa och att bli trött vid klockan fyra på eftermiddagen. Så alltså ingenting kopplat till frihet. Mars flyttar in i ett nytt tecken så du bör försöka vara ute på dagtid så mycket du kan. Fota varje gång himlen är blå, det kommer att värma dig när du tittar på bilderna i februari.


MV5BMTkxMTkwNTQ2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzM5MzcyNw@@._V1_SY1000_CR0,0,1290,1000_AL_.jpg

Oxen (21 april–21 maj)
“Ju mer du gör grejer utifrån dina innersta behov, desto mer flow kommer du attrahera”. Så stod det i ett annat horoskop. Grejer... flow... Seriöst, det är som att en 15-årig copywriter skrivit det. I alla fall, stjärnorna jag spår i (alltså de enda sanna stjärnorna) säger att du ska köpa en pocketbok från klassiker-sektionen. Det kommer göra under för att minska din mobilanvändning och hjälpa ditt insomnande på kvällarna. “Insomnande” kanske betyder när man sövs ned för att avlivas i och för sig? Hur som helst så blir det nyttigt för dig. Denna vecka behöver Oxen vila.


the-shining-ANIGHTAT1017.jpg

Tvillingarna (22 maj–21 juni)
Ditt liv går som på räls. Lite som pendeltåget. Framåt. Sakta. Mot din arbetsplats eller tillbaka hem från den. Med oombedda stopp där du inte planerat. Och inställda stopp där du hade planerat att stanna. Och allt med bristfällig information i högtalarna. Du har lust att använda dig av resegarantin som verkar ha fungerat för så många andra men då måste du först betala den alternativa resan ur egen ficka – och sen bråka via mail. Livets och SL:s garanti täcker tydligen inte fall av blöta spår, torra spår, löv på spåren, signalfel, tekniskt fel, säkerhetsincidenter eller evenemang. Som tur är är det en ny vecka efter denna.


red-crayfish-cigarette-alcohol-health-concept-isolated-30605574.jpg

Kräftan (22 juni–23 juli)
Denna vecka finner du nya knep till att göra det lättare för dig på jobbet. Du läser dessutom ett privat mail över en kollegas axel som gör dig besvärad. Det bästa vore att berätta det vidare i förtroende till en annan kollega. Allting blir bättre av att berätta det vidare till någon ej anhörig. Fullmånen är stark för Kräftan och det väcker din lust. Se till att alltid ha din mobil laddad för detta är perioden som din Snapchat kan bli upptäckt och gå viral. Ett besök på ett café i veckan får dig att undra vad du egentligen gör med dina pengar.


Lejonet (24 juli–23 augusti)
Någon i din närhet behöver förändra sitt liv för en viktig operation. Och de lyckas med det. Detta är ett utmärkt tillfälle att bli inspirerad. Men Lejonet blir istället avundsjuk på personens förmåga att anpassa sig efter livets svängningar – och att planera och fullfölja det som hen företagit sig. Du undrar varför du inte fick ärva några av dessa egenskaper. Eller har du det, du har bara glömt bort att använda dem? När fullmånen går in i Lejonets hus så spelar det inte så stor roll längre. Nästa vecka blir en ny chans att försöka igen. Sikta på den istället.


18324882.jpg

Jungfrun (24 augusti–23 september)
Jungfrun börjar samla sig efter den senaste tidens turbulens. Och det är tur det för någon i din närhet känner sig inte helt hundra. Stjärnorna säger dock att du absolut inte ska ge upp för mycket av dig själv för någon annan. Låt istället ditt tecken inspireras av Vågens chakra så du kan stråla och stödja som en väl avvägd och balanserad person. Veckans jobb bjuder på möjligheter till övertid och har du energin så bör du definitivt jobba. Men glöm för fan inte att äta regelbundet. I övrigt får du en lugn vecka som du använder till att planera ett kommande litet mjukt inköp.


weighing-scales-with-wad-of-dollars-and-white-powdered-drug-beside-HHX96E.jpg

Vågen (24 september–23 oktober)
Vågen är på språng denna vecka. Det fixas, ordnas, besöks och reses. Vilket får dig att undra om du alls är en Våg då du knappt gör några av dessa företeelser. Ett nytt jobbuppdrag i utlandet, där försäljning och marknadsföring, är viktiga beståndsdelar kan också bli aktuellt. Men du vill knappast jobba för ett spelbolag på Malta så du blir kvar här i Svedala. Din planet Venus vänder riktning vilket är positivt för ditt kärleksliv. Detta är veckan du köper en ny sexleksak och prövar något nytt i sexväg. Du kan till exempel fira en alternativ “Black Friday”...


tribal-scorpion-chest-tattoo-for-men.jpg

Skorpionen (24 oktober–22 november)
Pengarna regnar in över Skorpionen denna period. Fullmånen lyser upp ditt ekonomiska sinne och du får ett plötsligt överflöd i kassan. Tyvärr har du redan gått ut på Instagram med uppmaningen att bojkotta konsumtionshetsen på Black Friday så du kommer behöva köpa den där trådlösa hemmahögtalaren i smyg. Du fastnar dock på bilder från Nyheter24:s bevakning av shoppingkaoset på Media Markt och undviker därför sociala medier under helgen. Men du fick i alla fall en jävligt schysst högtalare. Och nya handsfree lurar. Och en KitchenAid. Dessutom kommer du lämna tillbaka KitchenAiden och det är som att du typ inte bidragit till konsumtionskulturen alls.


5875326-robin_hood.jpg

Skytten (23 november–20 december)
Uranus krafter gör denna vecka till den bästa på året att lista ut vad du egentligen vill göra med ditt liv! I det femte huset har du klarsyntheten att se hur du vill spendera din framtid. Men välj inte spår för snabbt. Detta kan tålas att begrunda. Skytten kan ibland vara velig när det kommer till att ta beslut, men det tvivlar du på. Flera val kan vara rätt och du bör ta det som känns rätt men inte för mycket rätt. Skytten behöver också en utmaning vilket är din svaga sida. Alternativen är många. Skjut upp det till helgen. Lycka till.


Phillip.jpg

Stenbocken (21 december–20 januari)
Du försöker finna nya sätt att uttrycka dig efter att din Facebook, Twitter och Instagram inte riktigt, hur ska vi säga… “tagit fart”. Den här tidsåldern är verkligen ett gissel för Stenbocken som varken är fotogenisk nog – eller tillräckligt generisk eller individuell för att bli ett allmänintresse för andra. Du är inte ens ett alternativt intresse för vissa. Möjligtvis ett specialintresse för någon. Så som vissa till exempel enbart forskar om dyngbaggar. Denna vecka får du en guldstjärna (ej astrologisk sådan) om du inte tar ledigt en enda dag. Den enda räddningen just nu är att året går mot sitt slut. På nyår får du upprättelse.


Aquaman.jpg

Vattumannen (21 januari–19 februari)
Med Neptunus i retro-retrograd så är detta en effektiv vecka för Vattumannen. Kylan kan påverka dina två element vatten och jord. Kom ihåg att dessa tillsammans skapar lera som i alla tider varit ett tecken på framgång. Om du studerar så är detta ett bra tillfälle till att gå på ett studentevenemang du inte besökt tidigare. Dina tidigare begränsningar gällande alkohol kan du strunta i denna vecka då Vattumannen aldrig kan tyglas. Du kan söka ditt drömjobb trots att du saknar kompetens. Bli antagen till en utbildning genom exempelvis intervju. Det finns alltid flera vägar att gå för att uppnå sina mål, glöm inte det. Ring din mamma denna vecka.


1200px-Fishfinger1.jpg

Fiskarna (20 februari–20 mars)
Det som du anser vara den rätta vägen kanske inte går hand i hand med vad en chef, myndighet eller läkare säger/meddelar på tisdagen. Istället för att gnissla tänder och/eller vråla högt så kan du strunta i beskedet/uppmaningen och köra ditt egna race. Det har ju funkat bra för dig hittills. Visste du förresten att inga kända/framstående människor är Fiskar? Det är sant. Denna vecka bör du gå med en kompis och träna ett pass valfri kampsport. Inte boxercise utan riktig kampsport på en klubb. De flesta erbjuder en gratis prova på-träning. Gör det.


HoroskopP. SmithComment