Horoskop vecka 46, 12/11-18/11

night-sky-005-a-star-field-twinkles-in-a-night-sky-loop_hf3owvebl_thumbnail-full01.png

Undrar ni ifall The Power Meeting har fixat en egen astrolog som varje vecka kommer att leverera den nakna sanningen om vad stjärnorna döljer, vad din måne säger och vad du bör göra med ditt liv utefter dessas inverkan? Yes, det stämmer! Klappa dina kristaller, tänd din rökelse, gnugga dina chakran och visualisera din spirit animal för här kommer veckans horoskop!


4328582_orig.jpg

Väduren (21 mars–20 april)
Du anar ljuset i slutet av tunneln av denna period som du just nu går igenom. Varför, vet inte stjärnorna då vintern knappt har gjort sig tillkänna än. Ljuset du anar kan lika gärna vara ett mötande tåg som rusar emot dig. Det kan vara din planet Mars som stör ditt omdöme. Som tur är kan Vädurens självsäkerhet misstas för egoism vilket kommer leda till beröm på ditt jobb. Använd det till att avancera i karriären.


MV5BMTkxMTkwNTQ2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzM5MzcyNw@@._V1_SY1000_CR0,0,1290,1000_AL_.jpg

Oxen (21 april–21 maj)
Du anses vara "Ung och omdömeslös och skrämmande" på din arbetsplats. Detta trots att dina betyg och person säger något annat. Synd bara att betyg inte spelat någon roll alls sedan grundskolan. Och att ens "person" är högst subjektivt. Men Saturnus välkomnar nya jobbmöjligheter. Du bör överväga att starta en podcast. Din kraftsten är opaler men av någon anledning finner du inga denna vecka.


1d76f58d3941dbf5f2b7acb04822f57e.jpg

Tvillingarna (22 maj–21 juni)
Tvillingen är jordnära och du har under en längre tid känt att skogspromenader är det enda som verkligen hjälper. I alla fall så länge du har med dig fikabröd på utflykten. Din ungdomliga personlighet faller i vissa fall över gränsen till att bli barnslig – något som dina kollegor denna vecka känner av men inte kommenterar på. Tvillingens metall är kvicksilver vilket är varför du är så snabb med att ta tempen när du känner dig lite sjuk.


De-Kleine-Zeemeermin.jpg

Kräftan (22 juni–23 juli)
Kräftan hamnar i bråk denna vecka där du slänger ur dig en del saker som du inte kan få osagt. Så se till att kunna backa upp dina anklagelser antingen i bevis eller handling. Om den du bråkade med är en Skytt så kan era energier leda till passionerat messande denna vecka. Nudes är alltid en bra idé, men tänk på ljussättningen!


bmZMCcBcbw-6.png

Lejonet (24 juli–23 augusti)
Denna vecka får du en present som du är missnöjd med. Du hade hoppats på pengar istället för något tråkigt personligt. Inte minst för att lösa en framtida skuld som stjärnorna hintat om. Lejon njuter av andras beundran och bekräftelse men det är svårt att få det med fönsterkuvert från Intrum Justitia på hallgolvet. Shape up or ship out. Ett tips är att be om kvitto på presenten och sen byta in den mot pengarna.


MV5BMTNjYTA1NDMtZGZmZi00MTdiLThjZTMtZWU1MGYyZjZkNzgxXkEyXkFqcGdeQXVyNTAyODkwOQ@@._V1_.jpg

Jungfrun (24 augusti–23 september)
Jungfrun är inte sällan pedantisk och fastnar ofta i detaljer, har svårt att se helheten, lätt för att kritisera andra och tenderar att oroa sig för småsaker. Du o andra sidan oroar dig just nu för stora och verkliga sorger. Och har svårt att se båda helheten och detaljerna. Kritisera hinner du inte tänka på. Och städa ska vi inte ens prata om. Stå över ett kast och samla ditt chakra. Att släppa in något litet och mjukt i ditt hem kan vara ett sätt att hantera det du går igenom. Om du för ett ögonblick skulle ha tvivlat så ska du veta att din partner verkligen inte är trött på dig.


weighing-scales-with-wad-of-dollars-and-white-powdered-drug-beside-HHX96E.jpg

Vågen (24 september–23 oktober)
2018 är Vågens år för kärlek. Så om det inte har hänt hittills är chansen allt mindre att det ska hända alls. Men veckan som kommer bjuder på chansen att ta en skogspromenad tillsammans med en Tvilling. Ta med fikabröd för att blidka hens falska ormighet. På jobbet/skolan får du inga erbjudanden om något. Det är en extra händelselös vecka. Sorry buddy.


tribal-scorpion-chest-tattoo-for-men.jpg

Skorpionen (24 oktober–22 november)
Skorpionen är den mest sensuella och passionerade av alla stjärntecken och intimitet är viktigt för dem. De är intresserade av existentiella frågor, är något av sökare – och har lätt för att komma i kontakt med sitt inre och sin andliga sida. Du kollar dock mest på Love & Hip Hop och Ex on the beach. Din metall är stål och därför trivs du allra bäst bland byggnadsställningar. Försök göra minst en kreativ handling denna vecka.


5875326-robin_hood.jpg

Skytten (23 november–20 december)
Skytten påbörjar gärna saker men är sämre på att slutföra det den dragit i gång. Skyttar är ombytliga, tröttnar snabbt och söker hela tiden nya djärva mål. Detsamma gäller extremsportare och vissa med bokstavsdiagnoser. Så om du inte är född i skyttens tecken eller tycker att det är spännande med parkour så kan det vara läge för en utredning. Merkurius säger att det kommer gå bra


Phillip.jpg

Stenbocken (21 december–20 januari)
Merkurius påverkar även stenbocken och ger kraft åt förändringar och initiativtagande. Samtidigt är du velig och konservativ som vanligt. Denna vecka bör du återuppta en gammal hobby fast i ny tappning. Till exempel kan du prova zumba istället för det vanliga gymmet. Nyår närmar sig och då vill du i alla fall inte stå utan en fest och ett sällskap. Så gör dig inte ovän med alla riktigt än.


jason-momoa-reveals-how-he-ended-up-playing-aquaman.jpg

Vattumannen (21 januari–19 februari)
Veckans vemod präglas av obeskrivlig irritation mot diverse målgrupper. Vattumannen hittar sin inre rebell och vill stå upp mot förtrycket. Striden finns i klasshatet men är ogrundad då irritationen speglar sig på alla människor. En bra utgång med dans till taggande musik med djungelrytmer gör susen. Om någon på dansgolvet dansar in i dig, kämpa för att inte putta dem med din fulla kraft i ryggen. Undvik rullstolsramper denna vecka.


1200px-Fishfinger1.jpg

Fiskarna (20 februari–20 mars)
Denna vecka bör du undvika lyckliga par samt gymmet. Sköt jobb eller studier men gå minst en gång till biblioteket där du kommer mötas av en överraskning. Planeterna är inte i linje och detta gynnar Fiskarna mest av alla. Ha på dig en mindre summa kontanter som du kan ge till någon behövande. Detta kommer belönas i helgen om du bestämmer dig för att gå på krogen där du slipper bli knuffad i ryggen trots din dans. Om du inte går ut så kommer i alla fall Hawaii-pizzan att smaka godare på fredagen. Samla på många opaler denna vecka.


HoroskopP. SmithComment