Horoskop vecka 43, 22/10-28/10

bb2b0da9695c3ce0c6401145b380bbc3.jpeg

Undrar ni ifall The Power Meeting har fixat en egen astrolog som varje vecka kommer att leverera den nakna sanningen om vad stjärnorna döljer, vad din måne säger och vad du bör göra med ditt liv utefter dessas inverkan? Yes, det stämmer! Klappa dina kristaller, tänd din rökelse, gnugga dina chakran och visualisera din spirit animal för här kommer veckans horoskop!


4328582_orig.jpg

Väduren (21 mars – 20 april)
Har du någonsin övervägt att inte lyssna på r’n’b exakt hela tiden? Stjärnorna säger att om du breddar ditt musikaliska intryck bara lite så slipper du vistas endast mellan de emotionella stadierna “crazy in love” och “crazy in heartbreak”. Lyssna på nått aggressivt på gymmet för en gångs skull och lyssna på brittpop på väg hem.


MV5BMTkxMTkwNTQ2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzM5MzcyNw@@._V1_SY1000_CR0,0,1290,1000_AL_.jpg

Oxen (21 april – 21 maj)
Du är benägen att söka dig till konflikter. För att balansera upp kosmos kan du till exempel swisha ett välgörande ändamål. Att klappa djur är bra för ditt mående men var försiktig att inte klappa för många. Eller för få. Det kan få ödesdigra konsekvenser.


1d76f58d3941dbf5f2b7acb04822f57e.jpg

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)
Venus i retrograde har inget med ditt uteblivna välbefinnande att göra. Skärp dig. Du mår dåligt på grund av dina tretusen ansvars- och hedersuppdrag som du tagit på dig. Och för att dagarna redan är märkbart kortare, men du också vet att det kommer bli så sjukt mycket värre än så här.


De-Kleine-Zeemeermin.jpg

Kräftan (22 juni – 23 juli)
Ett kassatillskott du förväntat dig tycks utebli eller dröja. Pengarna gick istället till någon närstående. Om det är en partner så bör du föreslå en gemensam investering för att skaka lite liv i er relation. Din planet denna månad är Uranus.


AN0062a_Loewe_von_Juda.jpg

Lejonet (24 juli – 23 augusti)
En vän kräver din uppmärksamhet men du bör fortsätta att konsekvent undvika hen. Dina kristaller denna månad säger att du kommer att finna lyckan i kollektivtrafiken. Men också att det förmodligen inte är din lycka. Nästa vecka kanske går bättre. Din helande ört är gräslök och din låt är Conquering Lion.


MV5BMTNjYTA1NDMtZGZmZi00MTdiLThjZTMtZWU1MGYyZjZkNzgxXkEyXkFqcGdeQXVyNTAyODkwOQ@@._V1_.jpg

Jungfrun (24 augusti – 23 september)
Du planerar en resa till värmen med din partner. Stjärnorna säger att den blir sjukt najs. Har du ingen partner så blir det heller ingen resa, men då kan du å andra sidan spara pengar till cigaretter och krogen. En haiku kommer att ge dig insikt denna månad. Din låt är Virgo.


weighing-scales-with-wad-of-dollars-and-white-powdered-drug-beside-HHX96E.jpg

Vågen (24 september – 23 oktober)
De planetariska impulserna är övervägande goda. Din födelsedag blev en succé för nästan alla inblandade. Om bävern någonsin har varit din spirit animal så står stjärnorna helt rätt för att börja en ny vana.


tribal-scorpion-chest-tattoo-for-men.jpg

Skorpionen (24 oktober – 22 november)
Du har förmågan men kanske inte det riktigt rätta självförtroendet. Så det blir tyvärr inget. Men stjärnorna visar att din stundande födelsedag bäddar för en överraskning. Förmodligen är det bara någon av presenterna som de menar. Denna period bör du lyssna extra mycket på Scorpions.


5875326-robin_hood.jpg

Skytten (23 november – 20 december)
Denna vecka har du extra mycket tid att slösa. Se till att utnyttja det! En pantomim kommer att förbrylla dig. Din månadssten är asfalt och din låt är Sharp Shooters.


capricorn_by_riverspirit456-d9z5nw2.png

Stenbocken (21 december – 20 januari)
Det mesta går bra förutom familj och jobb. Din energi gör att många kommer att söka sig till dig under de mörka månaderna. Men som Stenbock är du sniken och unnar inte tvivlarna ditt stöd. Om du har ett missbruk så kommer det att övergå i ett bruk. Och vice versa.


Aquaman.jpg

Vattumannen (21 januari – 19 februari)
Stjärnorna de säger vad du är för en individ. Denna vecka bör du till exempel shoppa på ett ställe du inte vågat tidigare. Planeten Mars är som närmast solen vilket leder till missförstånd. Men kom ihåg innan du shoppar - fråga stjärnorna om när.


1200px-Fishfinger1.jpg

Fiskarna (20 februari – 20 mars)
Fiskar är just nu omgärdade av möjligheter. Gör ett försök att undvika konflikter. Med andra ord, undvik: tvillingar, vågar och skorpioner. Dock ej stjärntecknena utan alltså riktiga tvillingar, vågar och skorpioner!

Real LifeP. SmithComment