Pusha T fortsätter årets mest messy beef

Skärmavbild 2018-10-17 kl. 18.02.44.png

Whew! Om vi inte redan har dödat myten om att snubbar inte ägnar sig åt drama är det hög tid nu.

I förra inlägget om Drake/Pusha T/Kanye-beefen skrev jag om Drakes medverkan i LeBron James The Shop. Där han bland annat menar att Pusha T gick för långt genom att ”wish death” på Drakes producent 40 (vilket han inte ens gjorde, han nämnde ”bara” att han inte hade så lång tid kvar att leva). De flesta av er verkade tycka att Drake hade fel och att det helt enkelt inte finns några regler i rapbeef. Som någon gammal nog att äga CD-singeln där 2Pac hånade Prodigy för att ha sicklecellanemi håller jag självklart med. Raplegendaren Styles P förklarade nyligen det här bra Ebro in the Morning (kolla för övrigt in Styles P och Dave Easts nya tunga samarbetsalbum).

Dock var det inte riktigt huruvida det finns regler i rap som var poängen med inlägget. Det som intresserade mig mest med det Drake sa på The Shop var att han framställde Kanye West som en orm, genom att anklaga honom för att ha spritt vidare informationen om att Drake har en ”hemlig” son. Information som Drake menar att han har delat med sig av i förtroende.

Men.

För någon timme sen släppte Joe Budden ett tretimmarsavsnitt av sin podcast där Pusha T medverkar. Och han har en helt annan version av händelseförloppet. Enligt Pusha T fick han veta att Drake har en son via 40. Eller specifikt, via en kvinna som 40 har en relation med och som han har berättat detta för.

Helvete vad messy.

I avsnittet har Pusha T en hel del andra poänger som gör att whatever momentum Drake fick efter sin The Shop-medverkan nu verkar ha svingat åt andra hållet. Men ta inte mitt ord för det, lyssna själva!

Och den här tweeten sammanfattar rätt bra vad som borde hände nu:

Skärmavbild 2018-10-17 kl. 17.57.17.png
MusikAmatComment