Drake outar Kanye som en orm

Skärmavbild 2018-10-15 kl. 11.51.06.png

Vana lyssnare av Power Meeting Podcast vet att vi älskar en bra beef och att vi över sommaren särskilt uppskattade den mellan Drake och Pusha T/Kanye West (lyssna här och här).

Som vi nämnde då var vi lite besvikna över att hiphopmogulen J. Prince gick in och squashade beefen trots att Drake, i alla fall enligt J. Prince, hade ett fantastiskt svar på på Pusha T:s legendariska/osmakliga/roliga/grova ”The Story of Addidon”.

Drake släppte sedan ”Scorpion”, ett album som döljer mängder av smådissar mot Kanye och Pusha T (lyssna på exempelvis ”Mob Ties” eller ”Emotionless”), men han har inte officiellt talat ut om beefen. Tills nu.

I senaste avsnittet av LeBron James ”The Shop” gästar Drake och pratar bland annat om hur Kanye bjöd honom till Wyoming för att jobba på ny musik, att Kanye bad om att få lyssna på Drakes då ofärdiga ”Scorpion”-skiva och att Drake öppnade upp sig om sin son och problemen han hade med mamman. Allt denna information gav Kanye sedan till Pusha T som använde det som ammunition på ”The Story of Addidon”. (Förresten, allt detta förutspådde Joe Budden på sin podcast i juli.)

Även om jag fortfarande hade föredragit att Drake tog upp allt detta på en låt, är det ändå intressant att höra om det så här. Och ska man tro Drakes version framstår Kanye verkligen som en orm. En MAGA-bärande orm.

Vad tycker ni: får ni mer förståelse för varför Drake inte släppte sitt svar, eller tar han del enkla vägen genom att prata ut om det i en intervju?

MusikAmat3 Comments